Werkplaats

In de moderne ruime werkplaats van AutoCentrum Maarssen verrichten wij onderhoud en reparaties aan elk merk en type auto, ongeacht van welk bouwjaar uw auto is. Het komt nog steeds voor, dat door bijvoorbeeld een Volkswagen-berijder gedacht wordt dat reparatie en onderhoud alleen door de Volkswagendealer gedaan moet worden. Dit is een onjuiste gedachte: jarenlange ervaring met o.a. Volkswagen, Opel etc, heeft ons tot specialisten gemaakt en geeft de mogelijkheid dezelfde kwaliteit, met behoud van garantie, toe te passen tegen een lager werkplaatstarief dan de dealer. Ook maken wij gebruik van speciaal gereedschap voor verschillende merken. AutoCentrum Maarssen uw garage voor reparaties, APK en onderhoudsbeurten aan alle automerken.

Totaalpakket alle merken voor:

  • A.P.K
  • Airco service; vullen repareren afpersen
  • Banden service; zomer en winterbanden; opslag € 30,– exclusief BTW per jaar
  • Trekhaak montage
  • Glas service
  • Uitlijn service
  • Schadeherstel
  • Uitlezen van storingen

Daarmee verzorgt AutoCentrum Maarssen uw hele pakket voor uw auto: van aanschaf tot en met onderhoud, van schade reparatie tot en met banden opslag voor uw zomer/winterbanden.

Tijdens het eventuele wachten op een reparatie of bandenwissel in onze werkplaats kunt u natuurlijk gebruik maken van ons gratis draadloos internet. Wilt u tijdens een reparatie, APK of onderhoudsbeurt gebruik maken van vervangend vervoer, dan is het reserveren van een leenauto mogelijk tegen een geringe vergoeding. Woont u op fietsafstand van AutoCentrum Maarssen dan behoort het gratis gebruik van een fiets tot de mogelijkheden. Ook zijn er gunstige openbaar vervoersmogelijkheden vanaf onze bedrijfslocatie.

APK

Onderhoud en APK keuring door Autocentrum Maarssen vindt plaats volgens de fabrieksspecificaties van uw merk auto. Bij ons kunt u terecht met alle type auto’s tot 3500 kg in benzine, diesel of LPG uitvoering Bij een grote onderhoudsbeurt wordt alleen het afmeldtarief berekend ( € 4,40 ex. BTW ) en is de APK gratis! Standaard APK tarief (benzine auto’s) is € 30,50 ex BTW. Dit is inclusief afmeldkosten bij RDW. Moeten er onderdelen vervangen of reparaties uitgevoerd worden noodzakelijk voor de nieuwe APK? Wij nemen altijd vooraf contact met u op en geven u een prijsindicatie waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Banden

De banden onder uw auto zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Ze zorgen onder andere voor grip, optimaal remvermogen en een goede wegligging. Uitgebalanceerde wielen zorgen naast gelijkmatige slijtage ook voor een beter rijcomfort. Bij de montage van nieuwe autobanden is het noodzakelijk dat de autobanden gebalanceerd worden. Bij het uitlijnen van de auto worden alle onderdelen van de besturing en wielophanging goed afgesteld. Een goed uitgelijnde auto voorkomt ongelijkmatige slijtage van banden en zorgt voor een langere levensduur. Bovendien bespaart een goede uitlijning van de banden u brandstofkosten en zorgt het voor een beter rijcomfort. U kunt ook zelf de levensduur van uw banden verlengen. Onderspanning werkt namelijk snelle slijtage van de autoband in de hand en meer brandstofverbruik. Controleer dus regelmatig uw bandenspanning!

Winterbanden

Het is veilig en daarom verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte voor winterbanden aan of maak snel een afspraak!

Wat zijn winterbanden?

Winterbanden hebben een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Ook hebben de banden een speciaal, dieper profiel. Hierdoor hebben winterbanden in de herfst en in de winter een veel betere grip en verhogen ze het rijcomfort. Dankzij de specifieke vorm van de winterband wordt het water onder de band afgevoerd. Hierdoor hebt u minder risico op aquaplaning: een veilig bijkomend voordeel van winterbanden. Op de homepagina van onze site en bij film vindt u een film-linknaar de voordelen van winterbanden.

Volledig afhandeling van autoschade

Heeft u per ongeluk een autoschade? Bij een schade komt veel kijken; de verzekering moet ingelicht worden etc. Autocentrum Maarssen taxeert en repareert uw schade vakkundig. U bent niet gebonden aan de schadereparateur welke u verzekering aanwijst. Wij repareren de schade onder dezelfde condities: gratis leenauto en geen eigen risico. Na de schadereparatie kunt u weer veilig met uw eigen auto op weg.

Ruitreparatie

Indien de beschadiging het toelaat kan uw autoruit gerepareerd worden. Door een harsinjectie wordt de beschadiging gevuld waardoor de ruit niet kan scheuren. Een relatief goedkope oplossing. U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren. Is de schade te groot dan vervangen wij uw ruit en Indien u voor ruitbreuk verzekerd bent regelen wij alles met uw verzekering.

Lid van Bovag

Auto Centrum Maarssen is één van de 3400 leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Elk lid werkt volgens de strenge richtlijnen van de ABA zoals de gedragscode “integer handelen” of het uitvoeren van onderhoud en reparaties volgens de voorschriften van de autofabrikant.

Alle kennis in huis dankzij Europese wetgeving

Door nieuwe Europese Monti-wetgeving, heeft de werkplaats van Autocentrum Maarssen toegang tot alle mogelijke gegevens en specificaties van auto’s. Hierdoor zijn ze nog beter in staat onderhoud aan technisch geavanceerde auto’s uit te voeren. In deze wetgeving is ook vastgesteld dat een nieuwe auto die onderhouden wordt door een onafhankelijk autobedrijf de fabrieksgarantie behoudt. Voorheen stelden de autofabrikanten het onderhoud verplicht bij de merkdealer.

Objectief advies

Kwaliteit en een betaalbaar werkplaatstarief staan hoog in het vaandel bij Auto Centrum Maarssen. Zo zullen we onze klanten altijd een objectief en onafhankelijk advies geven, omdat we niet gebonden zijn aan een specifiek automerk. Persoonlijk contact met de klanten en natuurlijk de auto’s die ze rijden zijn voor Auto Centrum Maarssen belangrijk. We kunnen de klant daardoor precies vertellen welk onderhoud wanneer nodig is. En heeft een klant vragen, een pechgeval of gewoon zin in een kopje koffie; we staan altijd voor u klaar! Want: je bent beter af bij Auto Centrum Maarssen.

 

Mogelijk gemaakt door Mobilox