Showroom

 

AutoCentrum Maarssen (voorheen: Autobedrijf  Reyer van der Linden) is sinds 1985 de steun en toeverlaat van vele automobilisten in de regio Maarssen, Tienhoven, Breukelen, Utrecht, Maartensdijk, Leidsche Rijn, Vleuten, Loosdrecht, etc. Sinds 2009 staan wij voor u klaar in ons nieuwe bedrijfspand, centraal gelegen, in Maarssen. 

Onze vertrouwde basisprincipes staan nog altijd hoog in het vaandel: autoverkoop tegen eerlijke prijzen en onderhoud voor uiterst scherpe werkplaatstarieven. 

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsweg 7 te Maarssen waar u occasions vindt van verschillende merken en prijzen. Tevens doen wij op uw verzoek gerichte zoekopdrachten waarbij wij gebruik maken van ons netwerk en jarenlange expertise op dit gebied. Via ons bedrijf is het ook mogelijk om uw geheel nieuwe auto te bestellen, wij leveren deze tegen concurrerende prijzen en onder dezelfde voorwaarden als bij de merkdealer.

AutoCentrum Maarssen is een onafhankelijk Bovag autobedrijf. Dat betekent dat de aanschaf van elk type auto mogelijk is, ook bedrijfswagens. In onze showroom vindt u dus alle merken en krijgt u advies omtrent de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Uw huidige auto ruilen wij graag in. Wij  zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen online ten naam stellen en vrijwaren. Een aankoop, geheel of gedeeltelijk, financieren behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk uw aangekochte auto via ons te verzekeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw financiering of verzekering tegen gunstige condities.

En staat de auto die u zoekt op dit moment niet in onze showroom? Wij vinden wat u zoekt!

Mogelijk gemaakt door Mobilox